dilluns, 23 de maig de 2016

83. Scraproom

Tota afició necessita els seus materials i el raconet perfecte per guardar els seus materials. Us presento com tinc organitzat el material que al llarg dels anys he anat col·leccionant i com els tinc ordenats, tot i que de vegades mantenir aquest ordre és molt díficil i totes ho sabem. 
Disposo d'un armari on hi guardo els materials i estris més grans i a més a més, un carret amb tres calaixos per a materials més petits. 

L'ideal és poder dissenyar l'espai de treball amb el mobiliari que més s'adapti a les teves necessitats. En aquest cas me adaptat al que ja tenia inicialment i vaig introduint algunes petites modificacions, segons les necessitats. 

Ordenar els Whashi Tapes per colors també ajuda molt a l'hora de fer les teves creacions. També m'agrada la disposició en aquestes safates, ja que és molt fàcil de trobar el Washi que t'interessa encara moment. I després els guardo als calaixos del carret. 
El carret que ens agrada molt és el que podem trobar a l'Ikea, peró jo de moment estic utilitzant un de mobiliari de bany. D'aquesta manera també em serveix per posar-hi a sobre la Big Shot. 


Per a fer del meu scraproom un lloc acollidor l'he decorat amb unes llumetes amb fanalets. 


Espero que us hagi agradat. 😘😘


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada